Ben jij op zoek naar iemand die samen met jou gaat toewerken naar je doelen op sportief gebied? Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon fitter worden. Alles is mogelijk bij CrossFit 7 Mountains. Wij gaan samen met jou aan de slag.

Voor gestart wordt met de PT lessen maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt een 0 meting gedaan en wordt besproken wat jij als PT klant van ons kunt verwachten. Daarnaast worden je persoonlijke doelen besproken, zodat wij op basis van deze doelen een trainingsplan en voedingsschema kunnen opstellen. Het voedingsschema wordt opgesteld door een gediplomeerd voedingsdeskundige en bevat dus alle essentiële bouwstoffen die jij gedurende de dag nodig hebt.

Na het intakegesprek gaan we in de lessen aan de slag om je persoonlijke doelen te bereiken. Uiteraard wordt je voortgang continu gemeten zodat wij, waar nodig, bij kunnen sturen om zo snel mogelijk je gestelde doelen te bereiken.

Afsluiting PT traject Vivian en Guusje

Het PT traject zit er op voor de dames. Ze hebben 8 weken lang, in juni en juli alles gegeven. Ze hebben waar nodig om advies gevraagd en zijn gegroeid als atleten. Daarnaast hebben ze laten zien dat ze bereid zijn om dingen te laten om hun doelen te bereiken. Vivian Snikkers en Guusje van der Put heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet.

Gepostet von CrossFit 7 Mountains am Sonntag, 20. August 2017

Lijkt je dit wat? Neem dan snel contact op.

CrossFit, Zevenbergen, Fitness, Moerdijk, WOD                                      CrossFit, Zevenbergen, Fitness, Moerdijk, WOD

Voor prijzen, klik hier.