Het Team

CrossFit 7 Mountains bestaat uit een kleinschalig team met een passie voor CrossFit. Beide medewerkers draaien al geruime tijd mee binnen de CrossFit wereld en kennen bijna alle ins en outs. Bart mag zich met trots rekenen bij de beste 50 atleten van Nederland. Zo was hij in 2016 nog als 11e gekwalificeerd voor de Lowlands Throwdown en draait hij ook al een aantal jaar goed mee met de Tiglon competitie (2015: 11e, 2016: 7e). Mocht je dus op competitief niveau CrossFit willen gaan beoefenen ben je ook bij ons aan het juiste adres. Door deze ervaring weet hij als geen ander hoe het is om op een competitievloer te staan. Deze ervaring neemt hij ook mee tijdens zijn lessen, hiervan pluk je ook op recreatief niveau de vruchten.

Voor het element weightlifting kun je ook bij ons terecht. Wij hebben een specifiek OLY uur waarbij wordt gewerkt aan je weightlifting skills. Bart heeft diverse weightlifting cursussen gevolgd bij Dutch Strength. Hierdoor kunnen de clean and jerk (stoten) en de snatch (trekken) moeiteloos worden aangeleerd. Dus ook wanneer je je lifting skills naar een hoger niveau wil tillen ben je welkom bij onze box.

 

Trainer: Bart Matheeuwissen

Bart kan aangemerkt worden als een sportief persoon. In het verleden is Bart vooral actief geweest in de vechtsport wereld. Zo heeft hij op hoog niveau gejudood. Naast judo heeft hij ook een 10 tal jaren actief gekickbokst. In zijn twintigerjaren is Bart overgestapt op krachttraining, maar na enkele jaren was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in zijn leven. Door een oud judotrainer is hij in 2011 gewezen op het fenomeen CrossFit. De uitdaging en de diversiteit van de sport spreken Bart het meeste aan. Na een aantal jaar in Breda bij een officiële CrossFit box te hebben getraind heeft Bart besloten dat Zevenbergen ook kennis moet maken met deze vorm van trainen.

Bart

 

Bar: Cynthia de Regt

Cynthia kan ook als zeer sportief worden aangemerkt. Al in haar jonge jaren is Cynthia gestart met synchroonzwemmen, een sport die zij nog steeds actief beoefend. Verder geeft zij op woensdagavond Bodypump les bij Fit 4 Free in Breda. Toen zij Bart leerde kennen is ook zij langzaam maar zeker besmet geraakt met het CrossFit virus en is dus ook regelmatig in de box te vinden. Op maandagavond verzorgt zij de mobility class. Daarnaast staat Cynthia altijd goedlachs voor je klaar wanneer je na de training nog een drankje of kleine versnapering kunt gebruiken. Tot slot, kun je ook altijd bij Cynthia terecht voor voedingsadvies. Door haar studie als voedingsdeskundige kan ze jou altijd helpen het beste uit je voeding te halen.

cynthia de regt, crossfit, zevenbergen, crossfit7mountains